Santa rises

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Φέτος ήμουνα καλό παιδί, έκανα όλα μου τα μαθήματα και ήμουν υπάκουο παιδί στους γονείς μου και για αυτό θα ήθελα να σου ζητήσω… (…)

Με αγάπη Γιώργος

Αγαπητέ Γιώργο

Το ξέρω ότι θεωρείς πως ήσουν καλό παιδί και για αυτό αξίζεις τα πιο ωραία δώρα. Όμως έδωσες καθόλου από το χαρτζιλίκι σου σε κάποιον που έχει μεγάλη ανάγκη; Σε κάποιον που δεν έχει να φάει; Όπως σε παρακολουθώ δεν το έδωσες, παρόλα αυτά μπορείς να διώξεις από πάνω σου λίγη από την αμαρτία της αδιαφορίας προς τον συνάνθρωπο, να δείξεις λίγη καλοσύνη και να είσαι πραγματικά καλό παιδί αν μου δανείσεις όλο το χαρτζιλίκι της χρονιάς που έχεις μαζέψει. Έτσι θα βοηθήσεις όλα τα φτωχά παιδάκια αλλά και εμένα τον Άγιο να πιω κανένα μαρτίνι να ξαποστάσω και να παίξω και λιγάκι στα ζάρια πάντα με καλό σκοπό, και την ίδια στιγμή παίρνεις ένα κουπόνι για πολλά και πλούσια δώρα που θα κληρωθούν το ερχόμενο Πάσχα

Με αγάπη Άγιος Βασίλης

papai-noel-do-mal

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Φέτος παρόλο που ήμουν καλό παιδί, οι γονείς μου χώρισαν και είμαι πολύ στενοχωρημένος. Γράφω σε εσένα γιατί δεν έχω που αλλού να γράψω Άγιε Βασίλη εσύ που αγαπάς όλα τα παιδιά του κόσμου. Θα ήθελα να σου ζητήσω αν μπορείς να μου φέρεις την οικογένεια μου πίσω και να είμαστε όπως πριν αγαπημένοι. Δεν θέλω άλλα δώρα μόνο αυτό σε παρακαλώ.

Με αγάπη Περικλής

Αγαπητέ Περικλή

Οι γονείς σου χώρισαν όχι μόνο γιατί ήταν ανώριμα και μαλακισμένα άτομα αλλά και γιατί ο πατέρας σου δεν ήταν σίγουρος ότι είσαι το βιολογικό παιδί του. Αυτό που ζητάς, να ξαναενώσω την οικογένειά σου, είναι απίθανο και γελοίο, όπως είναι ευρέως γνωστό μόνο υλικά δώρα φέρνω σε παιδάκια αποχαυνωμένων καταναλωτικών γονέων. Επειδή όμως είμαι και άγιος θα σου δώσω μια χρήσιμη συμβουλή που θα σε συντροφεύει στην ζωή σου: αφού είναι εντελώς σίγουρο ότι έτσι όπως είναι απαράδεκτοι οι γονείς σου θα αναπτύξεις διάφορες ψυχικές διαταραχές στο μέλλον, η συμβουλή μου είναι να παίρνεις πάντα τα ψυχοφάρμακά σου.

Με αγάπη Άγιος Βασίλης

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Με λένε Αννούλα, ήμουν καλό παιδί όλον το χρόνο και θέλω να σου ζητήσω ένα δώρο για τις γιορτές. Από τότε που ο πατέρας μου μας παράτησε τα βγάζουμε οικονομικά πολύ δύσκολα με τη μαμά μου η οποία πρόσφατα απολύθηκε. Για αυτό θα ήθελα ένα δώρο, όπως κάποιο καινούριο μοντέλο smartphone, που θα παίξω για λίγο μαζί του και μετά θα το πουλήσω στο internet για να δώσω τα λεφτά στη μανούλα. Επίσης αποφάσισα να της δώσω και όλα τα λεφτά μου από τα κάλαντα. Το ξέρω ότι είσαι καλός και αγαπάς όλα τα παιδιά του κόσμου και πιστεύω με όλη μου την καρδούλα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και στα θαύματα της χριστιανικής αγάπης.

Με αγάπη Αννούλα

Αγαπητή Αννούλα

Ήθελα να σου πω πως πρώτον δεν αγαπώ όλα τα παιδιά του κόσμου αλλά μόνο τα κακομαθημένα που έχουν καταναλωτικούς γονείς και δεύτερον λόγω της οικονομικής κρίσης δεν θα μοιράσω καθόλου δώρα στις χώρες PIGS (Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Ισπανία) γιατί έχουν μεγάλο δημόσιο χρέος. Οπότε μην ελπίζεις άδικα στο θαύμα των Χριστουγέννων. Για να βοηθήσω όμως στη δεινή οικονομική σας κατάσταση με κάποιες συμβουλές θα σας πρότεινα να κλέβετε από τα σούπερ μάρκετ, να κάνετε τηλεφωνικές απάτες ή να ασχοληθείτε με επικερδείς δραστηριότητες όπως ο παράνομος τζόγος και η διακίνηση ναρκωτικών.

Με αγάπη Άγιος Βασίλης

Αγαπητέ Άγιε Βασίλη

Οι γονείς μου επέμεναν να σου γράψω γράμμα παρόλο που όλοι ξέρουμε ότι είσαι απλά ένα παραμύθι και δεν υπάρχεις στην πραγματικότητα. Αν υπήρχες όμως θα έβλεπες ότι το παίζω καλό παιδί με πολύ επιτυχία ενώ κατά βάθος είμαι ένας σκέτος σατανάς, και το απολαμβάνω. Κάπως έτσι έκαψα και το μαλλί της θειας μου για πλάκα προχθές και να ξέρεις ότι θα σε εκδικηθώ και εσένα αν δεν μου φέρεις το καινούριο Playstation με το VR set. Είμαι διατεθειμένος να ξενυχτίσω παραμονή Πρωτοχρονιάς να σε περιμένω με το αερο-μπαζούκας νεροπίστολό μου σε περίπτωση που υπάρχεις και τολμήσεις να μου φέρεις καμιά βλακεία για δώρο. Για αυτό κανόνισε…

Με αγάπη Κωνσταντίνος

Αγαπητέ Κωνσταντίνε

Θα σε εκπλήξει ίσως το γεγονός ότι υπάρχω και ότι σου απαντάω με γράμμα. Να ξέρεις ότι δεν θα πάρεις δώρο από εμένα γιατί είσαι κωλόπαιδο. Επίσης θα στείλω μετά τα Χριστούγεννα συνεργάτες μου καλικάτζαρους να σου χαλάσουν και να σου κρύψουν όλα τα παιχνίδια. Επειδή όμως μας το παίζεις και μάγκας θα με δεις μερικές φορές τη νύχτα στο όνειρό σου όπως είμαι στην πραγματικότητα και μετά θα πάρεις από τη μαμάκα σου, που θα αναρωτιέται τι έχει το παιδί, το δωράκι που σου αξίζει: ένα σεντόνι για κατούρημα με λάστιχο…

Με αγάπη ο Άγιος Βασίλης